«Λύγισε» ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιως Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Κυριακής (30/10) ο Τέρενς Κουίκ.

Ο δημοσιογράφος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε συγκινημένος για τα τρία του παιδιά και παραδέχθηκε ότι δεν τα χάρηκε στο μεγάλωμά τους λόγω της δουλειάς.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης,  όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε σχετικά με πιθανές αδικίες που έκανε στην προσωπική του ζωή λόγω του επαγγέλματός του, ο Τέρενς Κουίκ ήταν σαφής. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με πληγώνεις! Με πληγώνεις διότι έχω

τρία παιδιά και δεν χάρηκα κανένα από τα τρία στο μεγάλωμα τους. Είχαν όμως δύο θαυμάσιες μητέρες, την Ιωάννα και την Μαρίνα γιατί είχα παντρευτεί την δημοσιογραφία και την δουλειά μου. Και για αυτό πολλές φορές, όταν κατηγορούσα έναν πολιτικό, σκεφτόμουν μετά τη ζημιά έκανα στα παιδιά του και στην γυναίκα του».

Λίγο αργότερα ακολούθησε ένα σύντομο βίντεο όπου μίλησαν τα δύο του παιδιά μ πολύ τρυφερά για τον μπαμπά τους. Από το απόσπασμα όμως απουσίαζε ο τρίτος γιος του δημοσιογράφου, ο Ρίτσαρντ.

«Ο Ρίτσαρντ είναι το παιδί αυτό για το οποίο ίσως έχω και τις μεγαλύτερες ενοχές», είπε ο Τέρενς Κουίκ και μη μπορώντας να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση, συμπλήρωσε λιτά πως «ναι, είναι αδικημένος».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

Γιάννης Μάρκου: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του -«Ήταν λουσμένος στο αίμα, αν αργούσαν λίγα λεπτά θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο»

Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα