Γιάννης Μάρκου: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του -«Ήταν λουσμένος στο αίμα, αν αργούσαν λίγα λεπτά θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο»

Ο Γιάννης Μάρκου δέχτηκε 15 μαχαιριές σε μια καντίνα στην Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/10, όταν δύο νεαροί 20 και 26 ετών ξεκίνησαν να λογομαχούν για την σειρά προτεραιότητας με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας. Ξαφνικά, ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος δράστης παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/10 στις Αρχές, με την υπερασπιστική του γραμμή

να στηρίζεται στο ότι δεν υπήρχε προμελέτη.

Το πρωί της Δευτέρας, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και στην Ελεονώρα Μελέτη για την επίθεση και την κατάσταση της υγείας του πελάτη του.

«Η συγκεκριμένη επίθεση και έτσι όπως προκύπτει από τα δεδομένα ήταν απρόκλητη και φαίνεται να είναι ασύνδετη με το γεγονός ότι μία ώρα πριν την επίθεση βρίσκονταν σε έναν άλλο χώρο εστίασης, ο δράστης και το θύμα.

Ήταν τόσο σοβαρό το κόψιμο στην μηριαία αρτηρία, -γι΄ αυτό σας είπα ότι ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να ήξερε τι έκανε- που εάν είχαν καθυστερήσει για λίγα λεπτά να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Ήταν λουσμένος στο αίμα ο Γιάννης Μάρκου όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη -Τι συνέβη;

Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει ο ενός έτους γιος της!

Σασμός: Ο γάμος Μαθιού και Βασιλικής είναι γεγονός -Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει

Keywords
Τυχαία Θέματα