«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν αναπληρώνεται το κενό που άφησε ο σύζυγός μου»

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη, μιας και θα είναι τα πρώτα που θα περάσει χωρίς τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη. Εκείνος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, προκαλώντας στα αγαπημένα του πρόσωπα ανείπωτη θλίψη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια του Γιάννη Κοντούλη

και κάθε φορά που αναφέρεται το όνομά του είναι αδύνατον να κρύψει τη στενοχώρια της. Η ίδια ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και τον στήριζε, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα είναι και πάλι υγιής.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης συνάντησε τη Δέσποινα Μοιραράκη με την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» στα παρασκήνια του «Cash or Trash» και εκείνη μίλησε με χαρά για το παιχνίδι που παρουσιάζει με επιτυχία στο Star. Όταν η κουβέντα έφτασε στον Γιάννη Κοντούλη, η Δέσποινα Μοιραράκη «λύγισε».

«Μου λείπει ο ίδιος… Δεν μπορεί να αναπληρωθεί το κενό που άφησε αυτή τη στιγμή. Προχωράω με όσους αγαπάω και όσοι με αγαπάνε και πάνω απ’ όλα με συνοδοιπόρους μου τον Χριστό και την Παναγία. Καλά Χριστούγεννα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με την Κλέλια Ανδριολάτου

 Τριαντάφυλλος κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

 Σάκης Ρουβάς: Δείτε τον να μαζεύει τα αυγά από το κοτέτσι

Keywords
Τυχαία Θέματα