Μαριέττα Χρουσαλά: «Το Madwalk ήρθε τη στιγμή που ήθελα να επιστρέψω δυναμικά»

Η Μαριέττα Χρουσαλά θα είναι η φετινή παρουσιάστρια του Madwalk, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13/12. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη μεγάλη βραδιά, η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την επιστροφή της στη δουλειά μετά από χρόνια απουσίας.

«Έγινε εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα αλλά με βρήκε σε μια φάση που ήμουν έτοιμη να κάνω και εγώ μία δυναμική επιστροφή μέσα από μία τόσο ωραία διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαριέττας Χρουσαλά.

Όταν ρωτήθηκε

για το αν σχεδιάζει να επιστρέψει στην τηλεόραση, η ίδια αρκέστηκε να αναφέρει: «Επειδή προέκυψε και αυτό ξαφνικά, δεν ξέρω τι να περιμένω και τι να πω. Το αφήνω όπως κυλήσει και απολαμβάνω τις όμορφες στιγμές εδώ. Υπάρχει άγχος αλλά είναι μία όμορφη και δημιουργική περίοδος. Το μετά θα δείξει».

Όσον αφορά στο αν θα τη δούμε σε κάποιον άλλον ρόλο πέραν της παρουσιάστριας στο Madwalk, η Μαριέττα Χρουσαλά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι κάτι θα κάνω και εγώ αλλά είναι έκπληξη και για εμένα. Θα μάθω σε λίγο».

Διαβάστε ακόμα:

 «Βρήκα τη Μαρία Ηλιάκη να κλαίει με λυγμούς και να χτυπιέται, δεν την είχα ξαναδεί έτσι»

 Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Ευρυδίκη, μην τρελαθούμε»

 Μαρία Φραγκάκη: Απούσα ξανά από το «Open Weekend» – Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη για την υγεία της

Keywords
Τυχαία Θέματα