Η Andie MacDowell μάς δίνει το καλύτερο μάθημα αυτοαγάπης!

Σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της στο Hollywood, η Andie MacDowell δεν αποχωρίστηκε στιγμή τις signature μπούκλες της, ούτε απομακρύνθηκε ιδιαίτερα από το φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών της.

Συνεπής σε αυτή τη στάση της, την είδαμε πριν λίγο καιρό στο κόκκινο χαλί των Καννών, στα 63 της χρόνια, με τις signature μπούκλες της να ασημίζουν κάτω από τα φλας κάνοντας ένα από τα πιο ηχηρά

beauty statements της διοργάνωσης. Σε συνέντευξή της στη Vogue, η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πώς αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους, πλέον, γκρίζο χρώμα και γιατί αυτή ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andie Macdowell (@andiemacdowell)

“Στην αρχή της καραντίνας τα μαλλιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν και κάθε φορά που με έβλεπαν τα παιδιά μου, μου έλεγαν πως έδειχνα.. badass με τα γκρίζα μου μαλλιά. Όταν τα έπιανα ψηλά, το μόνο που έβλεπες ήταν “αλάτι και πιπέρι”, όμως έτσι είμαι πλέον, σκούρα και ασημένια. Μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον George Clooney – γιατί όχι; Εδώ και καιρό λέω πως είναι καιρός να κάνω αυτή τη μετάβαση γιατί ένιωθα πως είναι η σωστή για την προσωπικότητά μου, για αυτό που είμαι”.

Η αυτοπεποίθησή της και η αγάπη της για αυτό που είναι, την βοήθησαν να αντισταθεί στους managers που την πίεζαν να καλύψει τα γκρίζα μαλλιά της: “Τους απάντησα: “Πιστεύω πως έχετε άδικο και πως θα είμαι ακόμα πιο δυνατή αν αγκαλιάσω αυτό που είμαι τώρα. Σε δύο χρόνια θα είμαι 65 χρονών, αν δεν το κάνω τώρα, δεν θα έχω την ευκαιρία να περάσω από αυτό το στάδιο των γκρίζων μαλλιών. Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να τους έχω όλους ικανοποιημένους, ίσως να φοράω περούκα, όμως όταν τελικά πήρα την απόφαση να μείνω όπως είμαι, επιβεβαιώθηκε το ένστικτό μου: ποτέ δεν έχω νιώσει πιο δυνατή. Αισθάνομαι πιο ειλικρινής, δεν προσποιούμαι, αγκαλιάζω αυτό που είμαι τώρα. Και αισθάνομαι πολύ άνετη με την εικόνα μου, πιστεύω πως μου ταιριάζει απόλυτα”, εξήγησε η Andie MacDowell.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andie Macdowell (@andiemacdowell)

“Δεν θέλω να πιστεύει ο κόσμος πως έχω ανάγκη να δείχνω πιο νέα για να έχω αξία ή να είμαι όμορφη ή πιο ποθητή. Αυτό δεν το κάνουμε στους άντρες! Αγαπάμε τους άντρες καθώς μεγαλώνουν και ωριμάζουν. Θέλω την ίδια αντιμετώπιση και για τις γυναίκες και πιστεύω πως φτάνουμε σε αυτό το σημείο… έστω με μικρά βήματα“, συμπλήρωσε η ηθοποιός – και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της!

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

5+1 τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου

Η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε για την ισπανική Vogue και μας άφησε άφωνες με το μακιγιάζ της!

Η Hailey Bieber απογειώνει το summer glam με το πιο πρωτότυπο makeup accessory!

Keywords
Τυχαία Θέματα