Λίγο πριν φύγετε για το τριήμερο απλώστε τη μάσκα που θα σας χαρίσει τέλεια όψη

Ετοιμάζεστε να φύγετε για τριήμερο; Τέλεια. Φροντίστε να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα beauty προϊόντα και μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας. Ναι, είναι απαραίτητο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα όπου κι αν βρίσκεστε. Επίσης στο νεσεσέρ σας πρέπει να υπάρχει ενυδατική κρέμα με χρώμα που είναι super πρακτικό και ένα lip balm.

Πριν φύγετε όμως καλό είναι να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας ώστε να είναι λαμπερή καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Θα ανεβάσετε αρκετά posts άλλωστε

και πρέπει να είστε εντυπωσιακές. 

Αυτό σημαίνει πως απόψε θα απλώσετε μια μάσκα που θα χαρίσει στο δέρμα σας πλούσια ενυδάτωση και λαμπερό εφέ. Κι εμείς σας έχουμε την καλύτερη πρόταση. Πρόκειται για την ολοκαίνουρια σειρά της Neutrogena που θα λατρέψετε. 

Η Neutrogena καινοτομεί δημιουργώντας δύο νέους τύπους μασκών (σε μορφή υδρογέλης και κρέμας αντίστοιχα), οι οποίες προσφέρουν, σε μόλις 15 λεπτά, όλα τα ευεργετικά οφέλη μιας συσκευασίας συμπυκνωμένου ενυδατικού ορού.

Οι μάσκες υδρογέλης περιέχουν 50% περισσότερα συστατικά σε σχέση με τις συνήθεις μάσκες (χαρτιού ή βαμβακιού). Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους αγκαλιάζει τις γωνίες του προσώπου, ενυδατώνει κι ανανεώνει την επιδερμίδα μετά από μια κουραστική μέρα ή όταν αυτή χρειάζεται ένα extra boost ενυδάτωσης.

Οι μάσκες σε μορφή κρέμας από την άλλη, αφήνουν στην επιδερμίδα άμεσα μία αίσθηση απαλότητας  και σφριγηλότητας και είναι ιδανικές για χρήση over-night και multi-masking. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τις απλώσετε ενώ κοιμάστε και να τις αφαιρέσετε το επόμενο πρωί.

Φυσικά μπορείτε να τις έχετε μαζί σας και να αφιερώσετε μερικά λεπτά στην περιποίηση της επιδερμίδας σας. Ειδικά αν έχετε σκοπό να ξενυχτήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian ως Priscilla Presley είναι συγκλονιστική και πρέπει να τη δείτε

Τα προϊόντα που θα δυναμώσουν τα νύχια σας αν έχετε αφαιρέσει μόλις τα τεχνητά

Keywords
Τυχαία Θέματα