Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πήγε με τον έξι μηνών γιο του για… μπιλιάρδο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου τον Σεπτέμβριο του 2022 έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, ο ερχομός του οποίου επισφράγισε την αγάπη τους με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην εκθέτει την προσωπική ζωή του στα social media, καθώς προτιμά να απασχολεί τα Μέσα για τη δουλειά. Παρ’ όλα αυτά, ο κριτής του MasterChef δεν γινόταν να μην μοιραστεί τη χαρά του για τον γιο του δημόσια, καθώς επρόκειτο για ένα

πολύ ξεχωριστό και συγκινητικό γεγονός.

«Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», είχε εξομολογηθεί ο γνωστός σεφ σε συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου χαίρονται αυτό το ταξίδι που έχουν ξεκινήσει μαζί και είναι υπερήφανοι γονείς! Ο γνωστός σεφ είναι δραστήριος μπαμπάς, ωστόσο σπάνια δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα με τον γιο του, Κίμωνα – όπως πρόκειται να ονομαστεί.

Αυτή τη φορά, ο κριτής του MasterChef έκανε μια εξαίρεση και αποκάλυψε ποια δραστηριότητα αποφάσισε να ξεκινήσει με το μωρό του. Μπαμπάς και γιος βρέθηκαν σε λέσχη μπιλιάρδο. «Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά», έγραψε χιουμοριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Άγγελος Λάτσιος: Γενέθλια για τη Γαία Μερκούρη – Η φωτογραφία και η δημόσια ευχή

 J2us: «Έμεινε» ο Πάνος Καλίδης – «Ρε μάνα είμαι στον αέρα»

 Φαίη: Εκθαμβωτική στον τελικό του «The Voice» – Τα πρώτα λόγια της

Keywords
Τυχαία Θέματα