The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια!

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice» είναι πια γεγονός! Μετά από περίπου έξι μήνες αναζήτησης των καλύτερων φωνών της Ελλάδας, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασαν τους φιναλίστ τους σε μια βραδιά που τα είχε όλα. Οικοδέσποινα αυτής ήταν η Φαίη μας.

Η Dodona, ο Μωυσής Παπαμωυσέως, η Μαρία Σακελλάρη, η Εβίτα Θεοδωροπούλου, η Σίσσυ Πολυδώρου, η Celina Michael, ο Λάμπρος Τσιαπούτας ήταν οι επτά καλλιτέχνες που ανέβηκαν στο stage

του λαμπερού show, διεκδικώντας τη μεγάλη νίκη. Κάποιοι κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση με τις ερμηνείες τους, ενώ κάποιοι άλλοι προβλημάτισαν τους coaches.

Τελικά, στην τελική δυάδα έφτασαν η Μαρία Σακελλάρη και η Dodona, οι οποίες εντυπωσίασαν το κοινό σε όλες τις εμφανίσεις τους. Τα δύο νεαρά κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας να κερδίσουν τις ψήφους των τηλεθεατών. Ωστόσο, η νικήτρια είναι μόνο μία.

Ο λόγος για τη Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η 16χρονη «μάγεψε» τους πάντες με τις φωνητικές ικανότητές της μέσα από τα τραγούδια που επέλεξε να πει και τελικά αναδείχθηκε ως η καλύτερη φωνή της Ελλάδος!

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος η ίδια έμεινε άφωνη, μιας και δεν περίμενε να κερδίσει τον φετινό κύκλο του «The Voice» αλλά ήταν απόλυτα ικανοποιημένη που έφτασε μέχρι τον τελικό.

Διαβάστε ακόμα:

 J2us: «Έμεινε» ο Πάνος Καλίδης – «Ρε μάνα είμαι στον αέρα»

 Φαίη: Εκθαμβωτική στον τελικό του «The Voice» – Τα πρώτα λόγια της

 Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Για δεντροφύτευση με τις δίδυμες κόρες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα