Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η άβολη στιγμή στην παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έριξαν τίτλους τέλους στον γάμος τους από τις αρχές του έτους, γεγονός όμως που γνωστοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση του γιου τους, Αναστάση.

Φέτος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη συνεργάζονται στο θέατρο και στην παράσταση «Photograph 51», η οποία μετά την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα,

πήγε στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ της Τετάρτης 19/4 είχαν παράσταση, όπως αποκάλυψε το «Breakfast@Star».

Και μπορεί οι δυο τους να πήγαιναν και να έφευγαν μαζί από το θέατρο στην Αθήνα, ωστόσο πλέον δεν μπορούν να κρύψουν την αμηχανία που υπάρχει ανάμεσά τους. Στη χθεσινοβραδινή παράσταση, τη στιγμή της υπόκλισης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προσπάθησε να παρακινήσει τη Λένα Δροσάκη να βγει μπροστά, με το σκηνικό να είναι άβολο.

Οι δυο τους είναι άψογοι επαγγελματίες και έχουν θέσει τη δουλειά τους ως προτεραιότητα, προσπαθώντας να διαχωρίσουν τις προσωπικές διαφορές τους. Αυτός είναι και ο λόγος που οι συνάδελφοί τους στην θεατρική παράσταση δεν είχαν καταλάβει πως έχουν χωρίσει.

Ό,τι και να συμβαίνει ανάμεσά τους και οι δύο έχουν θέσει σε προτεραιότητα τον γιο τους και την ψυχική ηρεμία του.

Διαβάστε ακόμα:

 Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αγκαλιά με τη φημολογούμενη σύντροφό του, μετά τον χωρισμό από την Καινούργιου

 Σε σοκ η Μάγδα Τσαγγάνη για τον Γεωργούλη: «Νιώθω ότι οι κατηγορίες είναι για το γιο μου»

 Αφροδίτη Σκαφίδα: Το «καρφί» της για το Survivor μετά την αποβολή

Keywords
Τυχαία Θέματα