Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλια του γιου τους, Αρίωνα!

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον οποίο υπερλατρεύουν!

Ο Αρίωνας είχε τα γενέθλιά του και οι γονείς του του διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα του μικρού, τον «Spiderman».

Ο πρίγκιπάς τους έγινε 4 ετών και τα γιόρτασε μαζί με όλους τους φίλους, έχοντας όμως στο πλευρό του και τους περήφανους γονείς του. Μάλιστα, η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

μια σειρά από φωτογραφίες από τα γενέθλια του μικρού, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα που ετοίμασαν αποκλειστικά για εκείνον.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Theona (@jennytheona)


«Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε το παιδί και εγώ στο θέατρο. Περνούσα υπέροχα στο θέατρο με τους συναδέλφους μου, αλλά όταν είδα ότι αυτή η εξίσωση δεν βγαίνει, γιατί το παιδί ήταν έξαλλο και εγώ ράκος συναισθηματικά, τότε είπα ούτε κατά διάνοια. Λειτούργησε καλύτερα το πρόγραμμα, ο γιος μου είναι πιο ήρεμος και ήρθε και μια άλλη πρόταση την οποία ερωτεύτηκα», είχε παραδεχτεί η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Γεωργούλη: Ο πατέρας της Ελένης Χρονοπούλου χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη μετά την αποκάλυψη

Survivor All Star -Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αποψινό αγώνα Ελλάδα – Τουρκία

Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας για να κάνει παιδί, δεν είναι ωραίο να το λέμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα