Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάπτιση των παιδιών τους;

Ευτυχισμένες στιγμές βιώνουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς τον περασμένο Δεκέμβρη έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο κορούλες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας σχεδιάζουν να παντρευτούν στις αρχές Δεκεμβρίου στον Άγιο Διονύσιο, στο

Κολωνάκι. Στη συνέχεια, μάλιστα, θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Φυσικά, όλα αυτά εφόσον η κατάσταση με την πανδημία έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα, χωρίς περιορισμούς στις εκδηλώσεις, για να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύονται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Μυστήριο έχει προγραμματιστεί μετά του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  

Όσον αφορά επίσης την βάπτιση των παιδιών τους, οι δυο τους σκέφτεται να κάνουν διπλή βάπτιση στα τέλη Μαΐου και η πρώτη σκέψη είναι να πραγματοποιηθεί στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Την πρωτότοκη κόρη θα την ονομάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της Βασιλικής. Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του ολυμπιονίκη, Βασίλης Λαζαρίδης. Οι νονοί της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής αλλά και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Τάσος Ξιαρχό μπαίνει στη “Φάρμα” και δηλώνει: «Νομίζω ότι θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ»

Σμαράγδα Καρύδη: Απαντά στην κριτική που δέχθηκε για την ανάρτησή της περί καταγγελιών

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα