Σμαράγδα Καρύδη: Απαντά στην κριτική που δέχθηκε για την ανάρτησή της περί καταγγελιών

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε σήμερα το μεσημέρι (20/3) μέσως τηλεφωνικής επικοινωνίας η Σμαράγδα Καρύδη!

Η ίδια αναφέρθηκε στην επιστροφή του Celebrity Game Night στο Mega, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή της για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου.

«Είμαι υπερ των θυμάτων 100%. Ήταν για το καλό του θεάτρου. Δεν συζητάω για παιδικές κακοποιήσεις, είναι πέρα από κάθε νου. Είναι

σωστό να βγαίνουν και να μιλάνε γι΄ αυτό. Εγώ είμαι εντελώς υπέρ αυτού. Εγώ δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Απλά δεν έχω τη διάθεση να βγω και να βρίζω κάποιον και να λιθοβολώ. Δεν ξέρω γιατί μου την πέσανε… Ο κόσμος είναι πολύ στριμωγμένος και θυμωμένος. Αν δεν ήμασταν σε lockdown δεν θα είχαμε τόσα νεύρα. Δεν έχει κανείς υπομονή να διαβάσει με προσοχή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η Σμαράγδα Καρύδη είπε πως «όχι μόνο πέρασα κορονοϊό, αλλά ήμουν και από αυτές που φοβόμουνα πολύ τον κορονοϊό. Οι δύσκολες μέρες ήταν οι 9 που είχα συνέχεια πυρετό και ανεβοκατέβαινε με τα αντιπυρετικά. Ευτυχώς δεν μου το γύρισε σε κάτι άλλο. Χαίρομαι που το έχω τώρα πίσω μου. Σε 15 μέρες θα κάνω το τεστ των αντισωμάτων και ελπίζω να έχω αρκετά. Τον Θοδωρή ευτυχώς τον έδιωξα έγκαιρα από το σπίτι και δεν τον κόλλησα».

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Γέννησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Σμαράγδα Καρύδη: Επέστρεψε στο σπίτι της Ντάλιας, 14 χρόνια μετά το τέλος του “Παρά Πέντε”

Keywords
Τυχαία Θέματα