Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε»

Μπορεί ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά να μην κατάφεραν να παραμείνουν μαζί στην προσωπική τους ζωή, όμως οι σχέσεις τους είναι άψογες μέχρι και σήμερα και βρίσκονται πάντα δίπλα στην κόρη που απέκτησαν, την Κόνι Μεταξά.

Οι δύο πρώην σύντροφοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον, είτε σε συνεντεύξεις τους είτε off the record. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά ο Λευτέρης Πανταζής

στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην μητέρα του παιδιού του, στη σχέση που διατηρούν παρά τον χωρισμό τους, αλλά και στον ρόλο που υποδυέται εκείνη στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο».

«Απ’ ό,τι ακούω είναι από τις καλύτερες που συνεργάζονται εκεί πέρα. Αυτό με χαροποιεί, γιατί τελείωσε την σχολή με άριστα, διακρίθηκε και τώρα της δόθηκε η ευκαιρία να μπει σε αυτό το σίριαλ, το οποίο είναι από τα καλύτερα. Κάνει την έκπληξη και για αυτό πάει καλά. Μπράβο της και πάντα τέτοια», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Την αγαπώ, είναι η μάνα του παιδιού μου, είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Εμείς απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε. Πάντα θα είμαστε κοντά στο παιδί, πάντα θα είναι η μάνα του παιδιού μου, πάντα θα είμαστε μαζί οτιδήποτε συμβεί στο παιδί μας».

«Με αξίωσε ο Θεός και έζησα τον γάμο του παιδιού μου. Πραγματικά είναι πολύ συγκινητικό κι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τον γιο του απέκτησα. Απέκτησα ένα υπέροχο παιδί. Δεν επεμβαίνω ακόμα, αλλά δεν ξέρω μετά. Δεν είμαι καθόλου παρεμβατική. Δεν είμαι γενικά σαν άνθρωπος έτσι και δεν θέλω να πάρω την ευθύνη. Σε καλλιτεχνικό επίπεδο λέω τη γνώμη μου αλλά μέχρι εκεί», είχε πει η Ζώζα Μεταξά σε συνέντευξή της για τον γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Γιωρίκας Πιλίδης και Νικολέτα Μαυρίδη μπήκαν στο παιχνίδι -Η αντίδραση των παικτών

Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: 14 χρόνια μαζί! Η τρυφερή ανάρτηση του παρουσιαστή για την επέτειο γνωριμίας τους!

Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Τσακωνόμαστε πολύ, 2-3 φορές τη μέρα και έντονα»

Keywords
Τυχαία Θέματα