Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του ηθοποιού χειροτονήθηκε – Το νέο όνομά του

Ο Ανέστης Βλάχος, εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού από τον οποίο έλαβε και το όνομά του, Ανέστη Βλάχου, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και να γίνει κληρικός, όπως γνωστοποίησε ο πατέρας του, Ηρακλής Βλάχος, πριν από λίγες εβδομάδες  στους διαδικτυακούς φίλους του.

Όλα ξεκίνησαν δύο χρόνια πριν, όταν ο Ανέστης Βλάχος αποφάσισε να κάνει μια στροφή στη ζωή του και να στραφεί στον Θεό, στον οποίο πίστευε πολύ και ο παππούς του και, μάλιστα ήταν εκείνος που τον είχε

φέρει πιο κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο Ανέστης Βλάχος ενσωματώθηκε στους κόλπους της Εκκλησίας και έγινε η κουρά του από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο. Όπως είθισται, ο ίδιος άλλαξε και το όνομά του και έτσι πλέον ονομάζεται Αυγουστίνος.

Ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος πέθανε τον Αύγουστο του 2021

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πατέρας Αυγουστίνος τοποθετήθηκε ως κληρικός από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ στην Αγία Μαρίνα της Νέας Φιλαδέλφειας επιλογή όχι τυχαία, αφού εκεί λειτουργεί ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, ο οποίος ήταν στενός φίλος του παππού του.

Την εν λόγω είδηση επιβεβαίωσε και ο γιος του σπουδαίου ηθοποιού, Ηρακλής Βλάχος, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook στις 15 Ιουνίου.

«Ο γιος μου Ανέστης χειροτονήθηκε πρόσφατα κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος. Σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά το νέο του όνομα. Άξιος να σε χαιρόμαστε και καλή δύναμη στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Βλάχος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη

 Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία μαζί με την αδερφή του, Μαρίνα – Φωτογραφίες

 Σπύρος Δημητρίου: Καρέ – καρέ η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη φημολογούμενη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα