Λεάννα Μάρκογλου: Όσα είπε με τον Πάνο Καλίδη στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν σήμερα στο “Πρω1νό” τη Λεάννα Μάρκογλου, η οποία μίλησε για την απόφαση του αγαπημένου της, Πάνου Καλίδη να αποχωρήσει από το Survivor.  

Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο παιχνίδι και στα όσα πρόλαβε να της πει στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ενώ αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα.

“Σήμερα το απόγευμα ξέρω ότι γυρίζει, νομίζω ότι είναι

από την Παρασκευή στο ξενοδοχείο, χθες το βράδυ μιλήσαμε με πήρε 12 η ώρα το βράδυ, ξύπνησα τα παιδιά γρήγορα να τον δουν. Εντάξει χάρηκα πάρα πολύ, ανυπομονεί και είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Μου είπε έτσι στα γρήγορα ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις στο παιχνίδι και ότι ήταν πολύ ψυχοφθόρο, πολλοί τσακωμοί και πολύ ίντριγκα και δεν άντεξε ψυχολογικά.”, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης: “Δεν περίμενε συμπεριφορές, εγώ κατάλαβα για τον James αλλά μου είπε ότι θα τα πούμε από κοντά αναλυτικά. Είναι καλά και πολύ καλά με την απόφαση του. Εγώ να σου πω το περίμενα μέρες ότι θα το ανακοινώσει τον έβλεπα και είδα κάποια πλάνα που κοιμόταν μόνος του είχε απομονωθεί και σκεφτόταν πολύ. Τον πείραζε που δεν ήταν καλός αγωνιστικά και είπε σε εισαγωγικά ότι δεν ήθελε να δουν τα παιδιά ότι είναι αδύναμος. Στο αγώνισμα που τον έβγαλαν, αισθάνθηκε πολύ άσχημα και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να αποχωρήσει. Θεωρώ ότι του επέβαλλαν να μην παίξει γιατί εκείνος πήγε κανονικά να παίξει, το πήρε πολύ προσωπικά και στεναχωρήθηκε πολύ. Θεωρώ ότι έχει μαλώσει ή με τον James ή τον Αλέξη, γενικά είναι πολύ ήρεμος και δεν μαλώνει, εκεί τον είδα πρώτη φορά να βγαίνει εκτός εαυτού”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Η αποκάλυψη για το μήνυμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην παραγωγή για τον Γιώργο Λιβάνη

Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας: “Συγγνώμη ρε μεγάλε Κοψιδά”

Αγνοείται ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη, του σεφ που κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση

Keywords
Τυχαία Θέματα