Προβλέψεις Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο σας στη διατήρηση σχέσεων και να αφήσετε τους ανθρώπους στη ζωή σας να δουν ότι χωρίς αυτούς, νιώθετε μισοί άρα είναι πολύ σημαντικοί για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ψάχνετε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη μέρα για να απολαύσετε ασυνήθιστες συναντήσεις με ελκυστικούς νέους ανθρώπους. Χρησιμοποιήστε την αίσθηση του χιούμορ σας για να σπάσετε τον πάγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν είτε στα επαγγελματικά είτε

στα αισθηματικά σας. Επίσης μείνετε μακριά από συμφωνίες και μην υπογράψετε συμβόλαια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν νιώθετε πολύ καλά σήμερα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά πάρτε ρεπό από την δουλειά σας, μείνετε μια μέρα στο σπίτι ξεκουραστείτε και κάντε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να αφιερώσετε μερικές ώρες της ημέρας για χαλάρωση γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε ξεχάσει τι πάει να πει “προσωπικός χρόνος”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν χρειάζεστε να κάνετε αναθεωρήσεις, μπορείτε να τις επεξεργαστείτε καθώς συνεχίζετε το δρόμο σας προς την κορυφή. Ναι, μόνο αυτό το στόχο έχετε στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ξέρετε τι σας αρέσει και ξέρετε τι δεν σας αρέσει και τι είναι καλό για σας! Κρατήστε τις πεποιθήσεις σας σήμερα και μην ανησυχείτε όταν κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει τη γνώμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φήμη σας είναι σε μεγάλη ανάκαμψη στη δουλειά σας. Μετά από ένα διάστημα που κάνατε απλά τη δουλειά σας χωρίς να δίνετε το κάτι παραπάνω, τώρα πια ακούτε το μπράβο. Και σας αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιμένετε μέχρι να ξέρετε με βεβαιότητα ότι οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν πριν μιλήσετε πάνω σε ένα επαγγελματικό θέμα που έχει προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που είναι γοητευτικοί, έξυπνοι αλλά μερικοί από αυτούς εμπλέκονται σε πράγματα και καταστάσεις που ίσως να μην γνωρίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας αυτό το διάστημα. Να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι, να γραφτείτε γυμναστήριο, να δοκιμάσετε μια διατροφή που μόλις σας πρότειναν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και τα δικά σας άτομα αλλά οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Υπομονή και όλα σύντομα θα φτιάξουν!

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα