Λάουρα Νάργες: Η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση -Φωτογραφία

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς εδώ και λίγους μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο μικρός Αλέξανδρος, όπως πρόκειται να ονομαστεί ο μπέμπης τους, ήρθε στον κόσμο στις 21/9, μία ημέρα που θα θυμάται για πάντα η ραδιοφωνική παραγωγός και ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Η Λάουρα Νάργες έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και την φροντίδα του γιου της ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά

της και όσα δυσκολευόταν να κάνει όσο ήταν έγκυος.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η ίδια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ραδιοφωνική παραγωγός ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τις γιορτές ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το νέο της hair look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Όπως βλέπετε και εσείς στην παραπάνω φωτογραφία, η ραδιοφωνική παραγωγός έβαψε και πάλι τα μαλλιά της ξανθά, επιστρέφοντας έτσι στο χρώμα που τη γνωρίσαμε.

«Χρόνια πολλά γλυκά μου πλάσματα και καλό Πάσχα σας εύχομαι! Είθε η αγάπη, η ελπίδα, η χαρά και το φως να ανατέλλουν ξανά στις καρδιές και ψυχές μας σβήνοντας το σκοτάδι», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Επικό! Ο Στέλιος Λεγάκης κοιμίζει την νεογέννητη κόρη του με κλαρίνα -Βίντεο

Survivor All Star: Ο τραυματισμός του Σάκη Κατσούλη και το τεράστιο έπαθλο στον αγώνα για την ασυλία

Ο 7χρονος Χρήστος που έχασε τη ζωή του την Ανάσταση του 2011 από φωτοβολίδα: Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής του

Keywords
Τυχαία Θέματα