Keanu Reeves: Eρωτευμένος ο 58χρονος σταρ – Ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με την αγαπημένη του στο κόκκινο χαλί

18:15 16/4/2023 - Πηγή: InStyle

O Keanu Reeves είναι ένας από τους πιο αγαπητούς, επιτυχημένους και εξίσου προσγειωμένους σταρ του Χόλιγουντ.

Εδώ και χρόνια είναι σε σχέση με την Alexandra Grant αλλά το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει τις δημόσιες εκφράσεις έρωτα ή τη διαχυτικότητα στα συναισθήματά τους.

Βέβαια, πρόσφατα ο Keanu Reeves

πρωτοτύπησε μιλώντας εγκωμιαστικά για τη σύντροφό του, λέγοντας ότι η πιο πρόσφατη ευτυχισμένη στιγμή που ερχόταν στη μνήμη του ήταν μία που βίωσε με την Alexandra Grant στο κρεβάτι, εκπλήσσοντας τους πάντες με την εξομολογητική του διάθεση.

Keanu Reeves and girlfriend Alexandra Grant share a passionate kiss at the Museum of Contemporary Art gala in LA pic.twitter.com/ZSVX5rWS7Q

Coach Steve (@SteveAdex9) April 16, 2023

Και μερικές ημέρες μετά έρχεται αυτό το δημόσιο παθιασμένο φιλί για να επιβεβαιώσει ότι ο Keanu Reeves είναι ερωτευμένος και το ίδιο σοβαρός και μετρημένος.

Keanu Reeves & girlfriend Alexandra Grant kiss at MOCA gala in LA
https://t.co/PfANcmLql5

— TY (@itsmeagain01234) April 16, 2023

Το ζευγάρι βρισκόταν στο κόκκινο χαλί σε γκαλά στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Λος Άντζελες όταν ο σταρ αγκάλιασε την αγαπημένη του και άφησε ένα παθιασμένο φιλί στα χείλη της κάνοντας τις θαυμάστριές του να παραληρούν.

Ο 58χρονος αστέρας και η Grant δημοσιοποίησαν τον έρωτά τους το 2019 και έκτοτε δεν έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη σχέση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα