Λάκης Λαζόπουλος: Η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και το συγκλονιστικό μήνυμά για την πύρινη τραγωδία της Αττικής!

Ο Λάκης Λαζόπουλος πραγματοποιεί θερινή περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βάτραχοι». Σε «κενή» μέρα κατά την διάρκεια της περιοδείας, βρέθηκε στη χερσόνησο του Άθω.

Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, επισκέπτεται τακτικά το Άγιο Όρος για να προσευχηθεί

και να προσκυνήσει τη Χάρη της Θεοτόκου. Κατά την διάρκεια της τωρινής του επίσκεψης, «πήρε δύναμη» για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, μόνο στο Άγιο Όρος οι «σκέψεις του βυθίζονται».

Το βράδυ, γυρίζοντας προς Θεσσαλονίκη, ο δημιουργός έμαθε για τις φωτιές στην Αττική και φανερά σοκαρισμένος, δημοσίευσε ένα κείμενο στο Ιnstagram, με τίτλο «Ιφιγένειες».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Στις τραγωδίες οι ήρωες γνωρίζουν τις αιτίες που οδήγησαν στο αδιέξοδο της μοίρας. Γνωρίζει η Αντιγόνη, γνωρίζει ο Οιδίποδας. Σ’ αυτήν την τραγωδία που ζούμε σήμερα οι άνθρωποι που χάθηκαν δεν ξέρουν το γιατί. Γιατί αυτές τις τραγωδίες δεν τις γράφει ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης. Τις γράφει ο δολοφόνος εμπρηστής. Σε καμία τραγωδία δεν τιμωρείται ο Χορός. Αυτοί οι άνθρωποι που αγκαλιάστηκαν μαζί, μπροστά στο θάνατο, έφυγαν με βαθιά απορία. Ένας γκρεμός, κανείς δεν πήδηξε. Όλοι μαζί σαν χορός τραγωδίας είπαν τα ίδια λόγια, τις ίδιες προσευχές. Τα μάτια πήραν τις ίδιες αποφάσεις. Ένας ολόκληρος χορός από Ιφιγένειες. Αυτό το έργο ανέβηκε στη χώρα μας».

Δείτε ακόμη: Φωτιά Αττικής: Θρίλερ με τον αγνοούμενο 13χρονο Δημήτρη

Keywords
Τυχαία Θέματα