Λάκης Γαβαλάς: Το πάρτι στη Μύκονο για τα 71α γενέθλιά του -Βίντεο

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε την Κυριακή 6/8 γενέθλια και τα γιόρτασε στη Μύκονο, ένα νησί που αγαπά πολύ και έχει περάσει αξέχαστες στιγμές όλα τα περασμένα χρόνια.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ανέβασε μια throwback φωτογραφία από την παιδική του ηλικία στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του που βρίσκονται στη ζωή του και την κάνουν πιο όμορφη. Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως έγινε 71 ετών.

«Ανήμερα της μεταμόρφωσης του Σωτήρος η κυρά Τζοβάννα φέρνει στον κόσμο τον 5κιλο Απόστολο Δ. Γαβαλά Σήμερα μετά από 7 δεκαετίες και βάλε ο μικρός Λάκης μεγάλωσε, διέπρεψε, ανέβηκε, κατέβηκε, ξανανέβηκε με αποτέλεσμα υπέροχων γλουτιαίων και μηριαίων μυών.

Σβήνω λοιπόν 71 κεράκια, αλλά δεν σβήνω κανένα από τα υπέροχα χρόνια μου γεμάτα εμπειρία, χαρές, λύπες, έρωτες, φίλους, υλικά και ψυχικά αγαθά και σεβασμό στην ύπαρξή μου και στους γύρω μου… Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες μου που κάνουν τη ζωή μου να είναι σπουδαία», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς.

Στο πλευρό του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο για τα γενέθλιά του βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Έλενα Γαλύφα, η Μελίνα Κάππη, η Υβόννη Ντόστα και ο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στον Πέτρο Νάζο και στην κάμερα του Mykonos Live TV και αποκάλυψε πώς διατηρείται σε άψογη φόρμα μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα θυμήθηκε τα γενέθλια που πέρασε μέσα στην φυλακή.

«Και στη φυλακή όπου ήμουν, τα είχαμε γιορτάσει κι εκεί τα γενέθλια, μια χαρά! Είχα 2.300 άτομα που μου φώναζαν από το κάγκελο Χρόνια Πολλά και τραγουδούσαν. Το έκανα κι επάγγελμα τη φυλακή, αφού τώρα παίζω σε σίριαλ που είναι στη φυλακή. Η ωραιότερη φυλακή ήταν εκείνη γιατί εδώ είναι η τεράστια φυλακή. Ο κόσμος είναι φυλακισμένος στο look, στην αισθητική. Όλοι θέλουν μια πετσέτα και μια παραλία», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε ακόμα:

Παγιδευμένοι: Απαγωγή – σοκ διαλύει Άννα και Δημήτρη

Βίκυ Χαντζή: Η συνεργασία με τον Alpha και οι θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά

Άγγελος Βλαχόπουλος: Συγκινεί ο πολίστας μετά το ατύχημα της μητέρας του -Η φωτογραφία από το ασθενοφόρο

Keywords
Τυχαία Θέματα