Λάκης Γαβαλάς για Σίλια Κριθαριώτη: «Της είπα ότι θα της κάνω μήνυση»

Το φόρεμα που φόρεσε η Δούκισσα Νομικού στο Φεστιβάλ Καννών και σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη σχολίασε πριν από λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο ίδιος ανέφερε για το συγκεκριμένο

ρούχο: «Δεν μπορεί ένα πικ νικ ρούχο να πάει εκεί. Όλοι εμείς που πάμε στις Κάννες δανειζόμαστε το χαλί. Αυτό είναι για ηθοποιούς, πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό και να πηγαίνουμε ανάλογα».

Σήμερα (24/5), ο γνωστός σχεδιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και -μεταξύ άλλων- προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις τη Σίλια Κριθαριωτή, με αφορμή την κριτική που έκανε για το ρούχο που σχεδίασε.

«Σχολίασα το ρούχο που έδωσε η Σίλια Κριθαριώτη στη Δούκισσα Νομικού, δεν άρμοζε στο κόκκινο χαλί των Καννών. Η Σίλια μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε ότι με βοήθησαν οι γονείς της να βγω από τη φυλακή, κάτι το οποίο δεν στέκει. Απάντησα στη Σίλια ότι θα της κάνω μήνυση γι’ αυτά που έγραψε, ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι μου έστελνε χρήματα στη φυλακή.

Ο μόνος άνθρωπος που μου έφερε χρήματα (200 ευρώ) ήταν η μαγείρισσά μου. Θα έπρεπε η Σίλια να είναι γενναιόδωρη μαζί μου, όταν ακόμη αυτοί έχουν απλήρωτα τιμολόγια μαζί μου από τον καιρό της εταιρείας. Είχα μια άψογη συνεργασία με τον μπαμπά Κριθαριώτη», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος εξήγησε γιατί δεν ψήφισε στις εθνικές εκλογές: «Δεν άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα γιατί είχα στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων λόγω της φυλακής. Στεναχωρήθηκα γιατί ενώ ο Μητσοτάκης έχει μια πολύ καλή μακιγιέζ, όταν ίδρωνε δεν ήταν δίπλα του να τον ταμπονάρει».

Διαβάστε επίσης:

Μέμος Μπεγνής: «Έχω απιστήσει αρκετές φορές, δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην το κάνεις»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν χωράει αστείο στο θέμα των κιλών, κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου»

Καινούργιου -Μικρούτσικος: Καβγάς δίχως προηγούμενο on air -«Είσαι πολύ βαθιά γελασμένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα