AYTO είναι το αγαπημένο παντελόνι των πιο γνωστών instagrammers

Mπορεί να έχεις βαρεθεί να το ακούς αλλά είναι η αλήθεια! Τα cargo παντελόνια είναι τα πιο δημοφιλή της σεζόν και ειδικά την άνοιξη τα φοράμε πιο πολύ από ποτέ. Υπάρχουν άπειρα σχέδια και στιλ που μπορείς να δοκιμάσεις και οι συνδυασμοί που θα κάνεις είναι αμέτρητοι. Εμείς σου δίνουμε ιδέες για να εμπνευστείς αλλά και shopping guides για να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα και γρήγορα.

Πάμε να δούμε πώς φοράνε τα cargo παντελόνια τους οι πιο γνωστές influencers!

Η Rocky Barnes επιλέγει χακί baggy cargo pants και κάνει έναν κομψό mix

& match συνδυασμό. Η γνωστή fashionista ταιριάζει το παντελόνι της με nude tank top και πολύχρωμο crop jacket δημιουργώντας ένα υπέροχο look.

Το δερμάτινο πουκάμισο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου 

H Chiara Ferragni ποντάρει σε ένα military cargo παντελόνι και το συνδυάζει με bra top με μακριά μανίκια συνθέτοντας ένα σέξι & casual look. Αν ψάχνεις για ένα βραδινό look που δε θα περάσει απαρατήρητο, τότε το outfit της Chiara είναι η τέλεια πρόταση!

H Danielle Bernstein επενδύσει σε τζιν cargo παντελόνι και δημιουργεί το πιο ενδιαφέρον office look. Aν θέλεις λοιπόν να φορέσεις το τζιν cargo παντελόνι σου στο γραφείο, συνδύασέ το με ένα στενό top και leather blazer και είσαι έτοιμη!

Τip! Τα cargo denim παντελόνια είναι τα πιο δημοφιλή παντελόνια αυτή την περίοδο και πραγματικά αξίζει να προσθέσεις ένα στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Cargo jeans: Τα πιο άνετα και stylish παντελόνια που χρειάζεστε αυτή τη σεζόν! 

H Tezza είναι επίσης λάτρης του denim cargo παντελονιού και το αποδεικνύει με αυτό το look. H όμορφη fashionista δημιουργεί ένα total denim look κάνοντας τη διαφορά με μια μάξι ζακέτα σε μπεζ τόνο.

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα