Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κύριε Κασσελάκη δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έχει γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από το θέμα της αστυνομικής φρουράς που είχε ζητήσει ο ίδιος, καθώς φοβόταν για ομοφοβικές επιθέσεις.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και πως τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον νοσηλευτής Tyler

McBeth, με τον οποίο μάλιστα έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Γνώρισα τον Tyler στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν», είχε αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον αγαπημένο του στο βίντεο της υποψηφιότητάς του.

Με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την αστυνομική φρουρά που είχε ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης στην εκπομπή «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ, έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Κύριε Κασσελάκη δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός. Είσαι ένας απλός υποψήφιος κόμματος και κάπως γραφικός πλέον. Αν φοβάσαι κάτι, μίσθωσε ασφάλεια και μη ζαλίζεις άλλο το κοινό αίσθημα. Καλή επιτυχία και κόψε τη θυματοποίηση. Κούρασε ήδη».

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory του Λάμπρου Κωνσταντάρα: 

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα