Kourtney Kardashian: Ανησυχία για την έγκυο σταρ μετά τη νοσηλεία της

11:03 3/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ανησυχία προκλήθηκε για την κατάσταση της υγείας της Kourtney Kardashian αφού ο Travis Barker έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ έπειτα από “επείγον οικογενειακό θέμα” με το συγκρότημά του Blink-182 να αναβάλει την περιοδεία του στην Ευρώπη.

Το Σάββατο ο μουσικός και η έγκυος Kourtney Kardashian, εθεάθησαν να φεύγουν από νοσοκομείο του Λος Άντζελες και να επιβιβάζονται σε μαύρο SUV που τους περίμενε.

Travis Barker Leaves

Hospital with Still-Pregnant Kourtney Kardashian https://t.co/j8MNRLaF2R

— TMZ (@TMZ) September 2, 2023

Στα στιγμιότυπα, η Kardashian φαινόταν σκυθρωπή καθώς μπήκε γρήγορα στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ το ζευγάρι συνοδευόταν από άνδρες ασφαλείας.

Kourtney Kardashian and Travis Barker spotted leaving hospital amid 'urgent family matter' https://t.co/NOLlgqsuI0 pic.twitter.com/MZcs2UmpgE

Daily Mail Online (@MailOnline) September 3, 2023

μετά την ανακοίνωση των Blink-182 στο Twitter ότι αναγκάστηκαν να ακυρώσουν αιφνιδιαστικά την ευρωπαϊκή τους περιοδεία λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος του Barker.

“Λόγω ενός επείγοντος οικογενειακού θέματος, ο Travis αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του στις ΗΠΑ“, έγραψε το συγκρότημα στο Twitter την Παρασκευή.

Due to an urgent family matter, Travis has had to return home to the States. The Glasgow, Belfast, and Dublin shows are being postponed. More information in regards to his return to Europe and rescheduled dates will be provided as soon as available.

— blink-182 (@blink182) September 1, 2023

“Οι συναυλίες στη Γλασκώβη, το Μπέλφαστ και το Δουβλίνο αναβάλλονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του στην Ευρώπη και τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες θα δοθούν μόλις είναι διαθέσιμες” προστέθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα