Λάμπρος Χούτος: Το δώρο στη Μελέτη και ο λόγος που δεν πήγε στο Survivor Πανόραμα

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ελεονώρα Μελέτη είχαν… ψυχράνει τις σχέσεις τους όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα δεν πήγε καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως θα πήγαινε στο Μιλάνο για να επισκεφθεί το παιδί του. Μάλιστα είχε προκύψει θέμα, καθώς τη μέρα που θα εμφανιζόταν στην εκπομπή είχε βρεθεί για

καφέ με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Τότε η παρουσιάστρια είχε ξεσπάσει δημόσια για τη φωτογραφία που είχαν ανεβάσει λέγοντας πως είναι “γελοίο” και την είχε εκνευρίσει πολύ!

«Για το καλωσήρθα θα μου επιτρέψεις να σου κάνω ένα μικρό δωράκι», είπε ο Λάμπρος μετά την εμφάνισή του στο πλατό. «Αυτά είναι τα καλά όταν σου αργούν οι καλεσμένοι!», απάντησε με νόημα η παρουσιάστρια.

«Είχα ενημερώσει την παραγωγή ότι δεν θα μπορούσα να έρθω αμέσως γιατί ήθελα να πάρω το χρόνο μου μακριά από τις κάμερες, για να δω και τους δικούς μου ανθρώπους στην Ελλάδα και το Μιλάνο. Με το που γύρισα από το Μιλάνo ήρθα εδώ για να τα πούμε όλα..», εξήγησε για την απουσία του.

Δείτε το βίντεο.

The post Λάμπρος Χούτος: Το δώρο στη Μελέτη και ο λόγος που δεν πήγε στο Survivor Πανόραμα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα