Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλύψεις στους φίλους σου για τον γάμο σου

Ναι οι φίλοι είναι για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή μας αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο στις αποκαλύψεις.

Γι’αυτό μην αποκαλύψεις ποτέ στους φίλους σου:

1. Τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις που ίσως έχει ο άνδρας σου. Αν για παράδειγμα, του αρέσει να φοράει γυναικεία εσώρουχα, τότε κράτα αυτή την πληροφορία μόνο για σένα.

2. Τους τσακωμούς σας. Μπορείς να μιλάς για τους τσακωμούς σου στις φίλες σου, αλλά ποτέ μην ξεφεύγεις από τα όρια. Αν μιλάς άσχημα για τον φίλο σου σε καθημερινή βάση είναι πολύ πιθανόν οι φίλες σου να αρχίσουν

να μιλάνε και αυτές με τη σειρά τους άσχημα για τον σύντροφό σου.

3. Την απιστία σου. Αν απάτησες τον σύντροφό σου, τότε προσπάθησε πρώτα να αποφασίσεις τι θα κάνεις πριν αρχίσεις να το ανακοινώνεις δεξιά και αριστερά. Αν θες οπωσδήποτε τη συμβουλή μιας φίλης σου, τότε απλά πες το σε εκείνη που θεωρείς πιο έμπιστη!

4. Τον μισθό σου. Εντάξει μπορείς να αποκαλύψεις το εισόδημά σου στην κολλητή σου αλλά προσπάθησε να μην αποκαλύπτεις τόσο προσωπικές λεπτομέρειες σε όλους σου τους φίλους.

5. Θέματα υγείας. Αν ο σύντροφός σου είναι διπολικός ή έχει κάποια ασθένεια για την οποία δεν νιώθει άνετα να μιλάει, τότε σεβάσου το και μην μαρτυρήσεις το μυστικό του.

6. Οικογενειακά μυστικά. Αν θες να πεις τα παράπονά σου για την αδερφή του άνδρα σου πες τα ελεύθερα. Αλλά σε ό,τι αφορά πιο βαθιά οικογενειακά μυστικά προσπάθησε να κρατηθείς και να μην τα μοιραστείς με όλους σου τους φίλους και τους γνωστούς.

7. Σεξουαλικές επιδόσεις. Για ποιο λόγο να ξέρει κάθε φίλη σου ότι ο άνδρας σου δεν είναι καλός στο σεξ; Εμπιστεύσου το πρόβλημά σου μόνο στην κολλητή σου ή σε κάποιον θεραπευτή και προσπάθησε να βρεις μια λύση.

The post Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλύψεις στους φίλους σου για τον γάμο σου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα