Κυριάκος Παπαδόπουλος: Η απάντησή του στην Τραϊάνα Ανανία μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας τους!

H Τραϊάνα Ανανία λίγες ώρες νωρίτερα έβγαλε στη δημοσιότητα που είχε με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της έστειλε το εξής: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με την ηθοποιό να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός;».

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του απαντάει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία» -βλέπετε τα μηνύματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Και κατόπιν ανέβασε στον

προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα μακροσκελές κείμενο κάνοντας αποκαλύψεις για το παρελθόν της και αναφέροντας όσα περνάει καθημερινά μια γυναίκα που ακούει σεξιστικά σχόλια και λαμβάνει φωτογραφίες. Μπορείτε να το διαβάσετε κλικάροντας ΕΔΩ.

Τώρα ήρθε και η απάντηση του ποδοσφαιριστή, Κυριάκου Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα ο 26χρονος δήλωσε στην εκπομπή “Τι λέει;”: «Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια καλημέρα τι κάνεις… Και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση μια καλημέρα…».

Διαβάστε ακόμη:

Σπυροπούλου ή Αντωνοπούλου; Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα