Κυκλοφόρησε η νέα σειρά μακιγιάζ Classic Blossom της KKW beauty και είναι πράγματι κερασένια

Λίγες μέρες πριν σας είχαμε ανακοινώσει τα νέα για την ολοκαίνουρια make up collection της KKW, Classic Blossom, αλλά σήμερα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από ολόκληρη τη σειρά η οποία οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι λαχταριστή! Τα επιθυμούμε όλα γιατί η Kim ξέρει τι θέλει η γυναίκα.

Παλέτες σκιών, μολύβια χειλιών, κραγιόν και ρουζ, όλα στις αποχρώσεις του άνθους κερασιάς δηλαδή κάτι μεταξύ ροζ,

μοβ, φούξια και παστέλ!

Ό,τι προτείνουν οι τάσεις του make up για το φετινό Φθινόπωρο που τελικά δεν ξέρουμε αν τις δημιουργούν η Kim ή οι make up artists!

H σειρά Classic Blossom

Τα μολύβια χειλιών είναι ίσως το πιο αγαπημένο της προϊόν! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απλώσει κραγιόν χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει περίγραμμα. Όχι απαραίτητη στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το lipstick.

Η ΚΚ στη διαφημιστική καμπάνια

Η βασίλισσα του contouring λανσάρει για πρώτη φορά blush σε ιδιαίτερα διακριτικούς τόνους αφού όπως λέει η ίδια τα πρώτα χρόνια του show συνήθιζε να απλώνει μεγάλη ποσότητα στα ζυγωματικά της με αποτέλεσμα να μην δείχνει ωραίο στην κάμερα. Χαμήλωσε λοιπόν τους τόνους αφού κατάλαβε ότι χρειάζεται μια απαλή απόχρωση. Το εφαρμόζει σε ζυγωματικά, σημείο Τ καθώς και στο πηγούνι για να δημιουργεί μια παστέλ ομοιομορφία που την κολακεύει.

Οι 8 αποχρώσεις κραγιόν κινούνται μεταξύ ροζ και μοβ όπως και η υπόλοιπη σειρά και η KK εκμυστηρεύεται ότι ο προσωπικός της make up artist Mario Dedivanovic συνδυάζει 2 ή και 3 διαφορετικές στο δικό της make up για να δώσει μεγαλύτερη ένταση και να δημιουργήσει την δική του ξεχωριστή απόχρωση. Μας προτείνει να κάνουμε το ίδιο.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Tiffany Haddish άπλωσε τέσσερα διαφορετικά κονσίλερ στην απονομή των Βραβείων Emmy;

Την γοητεία της νύχτας και το φως της ημέρας υμνεί με τα δύο νέα του αρώματα ο Philippe Starck

Keywords
Τυχαία Θέματα