Προβλέψεις Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες μέσα στην οικογένεια, αλλά μην δώσεις μεγάλη συνέχεια και διάσταση καθώς η διάρκεια θα είναι σύντομη και οι σχέσεις θα καλυτερεύσουν αμέσως.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Στη δουλειά σου θα προκύψει ένα θέμα που θα σε εκνευρίσει. Σε συμβουλεύουμε όμως να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία και τη λογική σου και να κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις την κατάσταση πιο

καθαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η οικονομική αστάθεια σου έχει δημιουργήσει ανασφάλεια και νεύρα, όμως από την άλλη σε έχει κάνει να ξοδεύεις λιγότερο. Κάνε λίγη υπομονή καθώς το σκηνικό σύντομα θα βελτιωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Επιτέλους ήρθε η στιγμή το αφεντικό σας να σας πει το μπράβο που τόσο θέλετε και να σας δώσει περισσότερα χρήματα και καλύτερη θέση. Η δουλειά σας και οι ατελείωτες ώρες στο γραφείου έπιασαν πια τόπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα θελήσει να επιστρέψει στη ζωή σας. Αν θελήσετε να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σκεφτείτε καλά τι ήταν αυτό που σας απομάκρυνε και αν μπορείτε να του δώσετε συγχώρεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ο σύντροφός σας θα σας κάνει σήμερα παράπονα γιατί το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η προτεραιότητά σας. Εξηγήστε του αναλυτικά όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και μην του δώσετε άδικο γιατί θα θυμώσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό το διάστημα θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις και να διασκεδάσεις συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν χρειαστείς βοήθεια για ένα θέμα που θα προκύψει μη διστάσεις να ζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σε γενικές γραμμές έχεις μεγάλη υπομονή και δίνεις πολλές ευκαιρίες στους άλλους. Όταν όμως η υπομονή σου εξαντλείται, είσαι ικανή να κάνεις τεράστιες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτό το διάστημα βρίσκεσαι σε έναν πανικό για να προλάβεις όλα όσα θέλεις να κάνεις. Από το μυαλό σου περνάνε διάφορα, όπως η αλλαγή δουλειάς, αλλά πρέπει να το σκεφτείς καλά και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Αν κάποιος δεν σε εκτιμάει, ούτε σαν επαγγελματία, ούτε σαν άνθρωπο, δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις και να ασχολείσαι μαζί του, πέρα από τα βασικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ημέρα σου είναι απαιτητική και δεν σου αφήνει χρόνο να χαλαρώσεις στιγμή. ΤΙ θα έλεγες να προγραμματίσεις όλα όσα έχεις να κάνεις για να βρίσκεις λίγο χρόνο και για τον εαυτό σου;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό θέμα και θα τα παρατήσετε όλα για να βρεθείτε στο πλευρό αγαπημένων σας που έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα