Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Αποκαλύπτουν τον λόγο που δεν θέλουν να κάνουν δεύτερο παιδί

Για τη ζωή τους μετά τον ερχομό του μικρού Φοίβου μίλησαν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού στο People. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την στιγμή που 0 γεννήθηκε ο γιος τους ενώ η Αλίκη τονίζει: «Το εγώ γίνεται εμείς και όλα περιστρέφονται γύρω από το παιδί. Ζω για τον Φοίβο και αυτό τα λέει όλα. Η γέννησή του με έκανε πιο ενεργητική και χαρούμενη. Θέλω να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα, με μοναδικό σκοπό την ευτυχία του Φοίβου και του άντρα μου».

Η γνωστή ηθοποιός έχασε το 2013 τον πρώην άντρα της και δύο χρόνια

μετά ήρθε στη ζωή της ο Κώστας Βουτσάς: «Δεν περίμενα να ερωτευτώ ξανά. Νόμιζα πως δεν υπήρχε άλλος καλύτερος άντρας από αυτόν που έχασα. Ο Κώστας όμως είναι μοναδικός, αληθινός και συναρπαστικός. Όσο ωραίος είναι σαν ηθοποιός τόσο ωραίος είναι και σαν άνθρωπος, εραστής και σύζυγος. Η ζωή μου μαζί του πάντα μου επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις», αναφέρει.

Τέλος, μπορεί ο Κώστας Βουτσάς να είναι έτοιμος ακόμα και για ένα δεύτερο παιδί μαζί της, η Αλίκη όμως ξεκαθαρίζει: «Έκανα μεγάλο αγώνα για να αποκτήσω τον Φοίβο. Τον απέκτησα με τη συμβολή της επιστήμης και είμαι ευτυχισμένη. Το δεύτερο παιδί θα ήταν μεγάλη ευτυχία, αλλά θα χρειαστεί αντίστοιχη προσπάθεια και κόπος. Δεν θα ήθελα να με βλέπει θλιμμένη και κουρασμένη ο Φοίβος μου. Απεναντίας, επιθυμώ να έχω κουράγιο και δύναμη ώστε να προσφέρω συνεχώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα