Προβλέψεις Δευτέρα 31 Ιουλίου

Τι λένε τα ζώδια σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα, γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε, μακριά από όλους και όλα. Αν εργάζεστε, σας συμβουλεύουμε να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις για αύριο.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αυτή είναι η τέλεια ημέρα για να χαλαρώσετε με έναν στενό φίλο ή συνεργάτη. Η προσοχή σας είναι στραμμένη αυτό το διάστημα στο σπίτι και την οικογένειά σας καθώς προσπαθείτε να λύσετε κάποια

θέματα που έχουν προκύψει. Μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Αυτή είναι μια μέρα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Μην παρασυρθείτε σε εντάσεις και τσακωμούς στο εργασιακό σας περιβάλλον, μην συζητήσετε σοβαρά θέματα με την οικογένειά σας. Αφήστε τα όλα για τις επόμενες ημέρες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Να είστε προσεκτικοί σήμερα επειδή, αν εστιάσετε στα οικονομικά, προσπαθώντας να κλείσετε κάποιες συμφωνίες σίγουρα δεν θα πάνε τα πράγματα όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Κρατήστε τα χρήματά σας και μην βγείτε για shopping therapy -θα το μετανιώσετε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Είναι Δευτέρα και είστε γεμάτοι ενέργεια. Ωστόσο, αυτή είναι μια κακή μέρα για μεγάλες αγορές ή μεγάλες αποφάσεις. Απλά χαλαρώστε και σύντομα θα λύσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή είναι μια περίεργη μέρα! Νιώθετε αναποφάσιστοι και δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Αποφεύγετε τις νέες αποφάσεις και ιδιαίτερα τις μεγάλες αγορές. Μείνετε ήρεμοι και περιμένετε έως αύριο .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας σήμερα. Μην δανείσετε κάποιο ποσό σε φίλους σας και μην ψωνίσετε άσκοπα. Περιμένετε έως αύριο για να ξεκινήσετε οικονομικά θέματα και μεγάλες αγορές.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Σήμερα η Σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας και αυτό μπορεί να σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Μην μείνετε σπίτι και μην ξοδεύετε χρήματα για τίποτα άλλο από το αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη – δεν είναι καιρός για μεγάλες αγορές.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε περισσότερο τον κόσμο σήμερα, ειδικά όσον αφορά στα ταξίδια -θα προκύψει μια ευκαιρία για να πάτε μια ολιγοήμερη εκδρομή που θα σας ξεκουράσει και θα σας χαλαρώσει. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στη δουλειά σας.

(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση από καρδιάς με έναν φίλο ή ακόμα και ένα μέλος της οικογένειά σας. Δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση καλή μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Όταν μιλάτε σε αφεντικά, γονείς ή καθηγητές σήμερα, προσέξτε και σκεφτείτε δύο και τρεις φορές πριν τους ανακοινώσετε όλα όσα νιώθετε. Αφήστε για αύριο οικονομικά ζητήματα και δώστε στον σύντροφό σας το χώρο που του ανήκει.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Είναι μια τέλεια ημέρα για να την περάσετε με τον εαυτό σας, τους φίλους σας ή τον σύντροφό σας, στο σπίτι ή έξω και μια πάρα πολύ κακή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα