Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Είναι η ευκαιρία να ξεκαθαριστεί αυτό»

Οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Κώστα Τσουρό λίγο πριν αναλάβει τη δική του εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο Mega, η οποία θα έχει τον τίτλο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο νέο του εγχείρημα αλλά και στη σύγκριση που μπορεί να υπάρξει με την Ναταλία Γερμανού, η οποία θα βρίσκεται απέναντί του.

«Όλα καλά. Η προετοιμασία μίας καινούριας εκπομπής έχει τις δυσκολίες της, το άγχος της και τα αναπάντεχα», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Όσο

για την Ναταλία Γερμανού με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε απέναντι πρώτον, δεύτερον για αυτό που λες -γιατί το άκουσα που το λέγατε και ίσως είναι η ευκαιρία να ξεκαθαριστεί- είχα πει όταν είχα φύγει από την Ναταλία πως δεν θα πήγαινα απέναντί της γιατί τότε συζητούσα με το Mega για να κάνω εκπομπή.

Τη στιγμή που έφυγα από την Ναταλία. Δεν είναι ωραίο όταν φεύγεις από μία εκπομπή, την επόμενη σεζόν να είσαι απέναντι. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν η Ναταλία είναι δέκα χρόνια στην ίδια ζώνη, εγώ δεν θα μπορούσα να πάω απέναντι. Αυτό εννοούσα ότι δεν θα πήγαινα ποτέ τη συγκεκριμένη στιγμή απέναντι στην Ναταλία».

Τέλος, ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Με την Ναταλία μιλάμε συνέχεια. Η Ελεονώρα Μελέτη το ήξερε τον Ιούνιο όταν φύγαμε. Δεν είναι ότι περίμενα να μου κάτι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτοιμοι για δεύτερο παιδί;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για «Shopping Star»: «Θα δούμε μια νέα πινελιά»

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο στο χωριό του

Keywords
Τυχαία Θέματα