Κώστας Κάππας: «Δεν ξέρω γιατί κάνει τόσο εντύπωση η φιλία μου με τη Γωγώ Μπρέμπου»

Ο Κώστας Κάππας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε και για το αν θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια.

«Θα μπορούσα να είχα παντρευτεί και να έχω παιδί. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, τα αγαπάω, αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα δικά μου. Τώρα πια είμαι σε περίεργη ηλικία και έχω συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Όταν γίνεσαι γονιός, αλλάζει η ζωή σου και προσανατολίζεσαι σε έναν άλλον άνθρωπο. Φυσικά αυτό που

συμβαίνει είναι κάτι μαγικό, μιας και αποκτάς άλλη σχέση με τα πράγματα. Επιπλέον αρχίζεις να συμβιβάζεσαι με το θάνατο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να είμαι δεσμευμένος σε έναν άνθρωπο που έπρεπε να τον φροντίζω, να έχω την έγνοια του κάθε λεπτό. Δηλαδή, αν θα ήθελα να φύγω για ένα χρόνο στη Χιλή, δεν θα ήταν εφικτό. Πάντως, αν μου συμβεί, θα χαρώ. Ίσως, τελικά, εμείς οδηγούμε τα πράγματα σε ένα σημείο που αισθανόμαστε καλά με τη ζωή μας. Εγώ αισθάνομαι μια χαρά με τη ζωή μου. Δεν μου λείπει κάτι. Έχω αγάπη, δίνω αγάπη» εκμυστηρεύεται με χαμόγελο.

Στα περσινά του γενέθλια βρισκόταν στο πλευρό του και η πρώην σύντροφός του, Γωγώ Μπρέμπου με την οποία ήταν ζευγάρι για πάνω από 10 χρόνια:

«Ναι, ήταν και η Γωγούλα! Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί αυτό κάνει εντύπωση. Νομίζω πως σε μια μερίδα ανθρώπων που έχουν αγαπήσει πολύ, αυτό δεν φαίνεται περίεργο, αλλά απολύτως φυσιολογικό. Όταν νιώσεις βαθιά αγάπη για έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν τα πράγματα κάποια στιγμή τσιτώσουν μεταξύ σας, όσο περνάει ο χρόνος, αυτό που μένει είναι η αγάπη» εξομολογείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα