Κώστας Φραγκολιάς: «Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω και συγγνώμη»

Μια δήλωση του Κώστα Φραγκολιά στην εκπομπή του «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 1/2 έμελλε να προκαλέσει αναστάτωση ενώ πολλές ήταν και οι αντιδράσεις, μεταξύ αυτών της Ρεγγίνας Μακέδου, η οποία ξέσπασε κατά του παρουσιαστή. Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα».

Το πρωί της Πέμπτης 2/2, ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, τονίζοντας

πως δεν πέρασε ο ίδιος λευχαιμία αλλά ένας δικός του άνθρωπος και έτσι μπήκε στη διαδικασία να το ψάξει. Ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγγνώμη, μιας και προκλήθηκε ένα μπέρδεμα.

«Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω και συγγνώμη, ξέχασα να πω ότι το είχα ψάξει και όχι ότι το είχα περάσει. Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Μου έστειλαν μηνύματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εμένα ο άνθρωπός μου εδώ έγινε καλά, δεν έφυγε έξω. Απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα», ήταν τα λόγια του Κώστα Φραγκολιά.

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Κορομηλά: «Δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν» – Οι δύο γάμοι και η συνάντηση με τη Μενεγάκη

 Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Βαγιάτα: Πέθανε η μαμά του σε ηλικία 59 ετών

 Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 23 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα