Κώστας Δόξας: «Αυτό που συνέβη με την πρώην σύζυγό μου μού έκανε καλό»

Ο Κώστας Δόξας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του ενώ αποκάλυψε ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

«Οι αρνητικές κριτικές είναι μέσα στο παιχνίδι, όλα είναι θεμιτά. Ξέρεις ότι από τη στιγμή που αυτό που κάνεις κρίνεται από τον κόσμο, θα ακούσεις και τα θετικά και τα αρνητικά. Ευτυχώς υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια γιατί αν κάνεις κάτι που το αποδέχονται όλοι, μάλλον κάτι πάει λάθος. Με έχουν φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση αλλά εγώ απαντάω σε όλα τα ερωτήματα χωρίς δεύτερη

σκέψη», είπε αρχικά ο Κώστας Δόξας.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για όσα έγιναν με την πρώην σύζυγό του, ο τραγουδιστής είπε: «Αυτό που συνέβη με την πρώην σύζυγό μου μού έκανε πολύ καλό. Πραγματικά είδα τη ζωή εντελώς διαφορετικά. Πως είναι να μην είσαι τραγουδιστής, πως είναι να έχεις πολύ λίγους φίλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι μένεις στα πιο ουσιαστικά θέματα. Υπάρχει κόσμος που μπορεί να με αμφισβητεί ακόμα, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει».

Αναφερόμενος στη σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, ο Κώστας Δόξας είπε: «Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε τυπική σχέση λόγω του παιδιού και μακάρι στο μέλλον να είναι και ουσιαστική γιατί θέλω να είμαστε ομάδα για το παιδί. Εκκρεμεί μια δικαστική απόφαση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Κατερινόπουλος: Απαντά για τη διακοπή της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη -«Σταμάτησε γιατί…»

 Μάρθα Καραγιάννη: Flashback στη ζωή της ηθοποιού μέσα από φωτογραφίες

 Πριγκίπισσα Κate: Γιατί όλοι μιλούν για το κόσμημα που φόρεσε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ;

Keywords
Τυχαία Θέματα