Δώρα Χρυσικού: «Ο Γιώργος Κιμούλης μας ζητάει υπέρογκα ποσά, εγώ θα καταθέσω την αλήθεια»

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας 19/9 με αφορμή την πρεμιέρα του Β’ κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων ενώ ρωτήθηκε και για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Εγώ, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς έχουμε λάβει μια αγωγή, μέσα από την οποία μας ζητάει κάποια υπέρογκα ποσά επειδή υποτίθεται ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης – δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και

το θέμα προχωράει», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Και συνέχισε, προσθέτοντας: «Εγώ έχω πάρει και δύο μηνύσεις, η μία είναι για ψευδομαρτυρία και την άλλη την έμαθα από τα Μέσα. Δεν έχω λάβει καμία από τις δύο. Υπήρξε δια του νόμου μία προσέγγιση η οποία είναι υποχρεωτική για την αγωγή, που απέβη άκαρπη. Για τα υπόλοιπα – τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά – δεν έχω σκοπό να κάνω κάποιον συμβιβασμό. Εγώ ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και θα καταθέσω την αλήθεια».

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Καραγιάννη: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού

 Δημήτρης Λάλος για «Σασμό»: «Θα δείτε τον δολοφόνο του Άγγελου αλλά με έναν τρόπο ώστε να…»

 Χριστίνα Μπόμπα: 5+1 αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση των διδύμων

Keywords
Τυχαία Θέματα