Κώστας Μπακογιάννης: «Η Σία με τη μητέρα μου ταίριαξαν πολύ γρήγορα, έχουν αδυναμία η μία στην άλλη»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα το μεσημέρι (21/12) ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη γνωριμία της Σίας Κοσιώνη με τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους.

Για τη γνωριμία

της Σίας Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη: «Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη».

Για την καθημερινότητα με τα παιδία του στο σπίτι: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Το αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: «Δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί, την ”ακούσαμε” λίγο»

Χρύσα Παπά: «Η πρώτη σκηνή μου στην τηλεόραση ήταν ερωτική. Έτρεμα σαν το ψάρι»

Πύρρος Δήμας: Η αντίδραση, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Αφροδίτης Σκαφίδα στο Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα