Κώστας Αναγνωστόπουλος: Νέα αποκάλυψη «βόμβα» για το «Survivor All Star» και τους Μαχητές

Τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη κάνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για το τι συμβαίνει στο «Survivor All Star» μετά την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 4/2, ο Μισθοφόρος αποκάλυψε μέσα από τα social media πως ο παραγωγός του reality επιβίωσης, Acun Ilicali πρότεινε αντί για αποβολή των Δαλάκα – Χατζηανδρέου, να τους επιβληθεί ποινή 5 επάθλων και να συνεχίσουν κανονικά στο παιχνίδι. Ωστόσο, κάποιους παίκτες δεν τους βρήκε σύμφωνους η πρότασή του και για αυτό το λόγο ο Τούρκος παραγωγός θα ταξιδέψει

στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να τους αλλάξει γνώμη.

Μετά από αυτή του την αποκάλυψη, o Κώστας Αναγνωστόπουλος έριξε νέα «βόμβα» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αυτή τη φορά για την ομάδα των Μαχητών. Στο σχετικό του tweet, ο ίδιος τόνισε πως οι Μπλε δεν πεινάνε καθώς τρώνε κανονικά.

«Οι Μπλε τρώνε, μην αγχώνεστε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o Κώστας Αναγνωστόπουλος, με κάποιον από τους followers του να του επισημαίνει πως τα όσα μοιράζεται με τον κόσμο δεν τον τιμούν και εκείνον να απαντά πως «την αλήθεια λέω, αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμάνε, ok δεκτό».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Εκτός «αέρα» και η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα λόγω της κακοκαιρίας

Breakfast@Star: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν έναρξη στα… χιόνια! 

Πάνος Τριανταφύλλου: Συγκλονίζει για το ατύχημα που τον καθήλωσε στο αναπηρικό αμαξίδιο -«Θυμάμαι τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα