Κωνσταντίνος Βασάλος: Το μήνυμα που έστειλε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

O Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν στο «Survivor 2017» και είχαν σχέση για έξι χρόνια.

Ο personal trainer και αθλητικογράφος έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως διατηρούν άψογες σχέσεις.  Μάλιστα, όπως πολλές φορές έχουν πει και οι δυο σε δηλώσεις τους, έχουν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και μόνο θετικά είναι τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Χτες (23/9), η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την καινούργια εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», και ο Κωνσταντίνος Βασάλος της έστειλε μήνυμα για της ευχηθεί καλή αρχή.

Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη στην κάμερα της εκπομπής «Ι Love ΣΟΥΚΟΥ», η οποία τον συνάντησε σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/9).

Όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την πρώην σύντροφό του

«Αν κάνουμε εκπομπή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι πρώτη καλεσμένη. Είχε και πρεμιέρα. Καλή αρχή να πούμε στην Ευρυδίκη. Της έστειλα και μήνυμα για καλή αρχή, όλα. Παιδιά, έχουμε άριστες επαφές. Δεν είναι Σουηδία. Περάσαμε έξι χρόνια μαζί, τι; Θα είμαστε τσακωμένοι; Το ότι είμαστε χωρισμένοι δε σημαίνει ότι είμαστε τσακωμένοι» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την πρώην σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται τριήμερο με βροχές και καταιγίδες: Στο επίκεντρο και πάλι η Θεσσαλία – Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία

Νίκος Συρίγος: Ξέσπασε on air -«Η μάνα μου είναι σε αμαξίδιο, αυτούς τους ανθρώπους τους πετάνε στον Καιάδα»

Ιωάννα Τούνη: Στην εκκλησία με τον γιο της για την πρώτη θεία κοινωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα