Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει αν είναι αυστηρή ως κουνιάδα -Η σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς που θα παντρευτεί τον αδερφό της, Νικήτα!

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο προκειμένου να παρουσιάσει ένα event γνωστής εταιρίας.

Εκεί, η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον Κώστα Καρνάκη, μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και για τη σχέση της με την Άννα Πρέλεβιτς

που σε λίγο καιρό θα παντρευτεί τον αδερφό της, Νικήτα Νομικό.

«Αυτό που έμαθαν οι δικοί μου και για τη σχέση αυτή αλλά και για όλες τις σχέσεις και τις επαγγελματικές είναι να υπάρχει σεβασμός, να υπάρχει εκτίμηση, να υπάρχει θαυμασμός. Αυτά είναι τα τρία συστατικά της επιτυχίας και της διαχρονικότητας», είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της που μετρά 5 χρόνια.

Όσο για τον αδερφό της που σε λίγο καιρό θα ανέβει και εκείνος τα σκαλιά της εκκλησίας, ανέφερε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στο «Happy Day»: «Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα. Ως πεθερά δεν ξέρω πως θα είμαι, αλλά έχουμε. Ο γιος μου είναι ο καλύτερος».

Διαβάστε ακόμα:

My Style Rocks: Η μεγάλη αλλαγή για το φετινό Gala -Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Ορφέας Αυγουστίδης: Έδωσε το απόλυτο spoiler για το «Σασμό» -«Θα είναι άλλου τύπου από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» –Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα