Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Εξιτήριο από το νοσοκομείο -Τα πρώτα λόγια για την κατάσταση της υγείας του

Πριν από μερικές ημέρες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Μύκονο σε νοσοκομείο της Αθήνας, ύστερα από έντονη αδιαθεσία.

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρίσκεται σήμερα κανονικά στο σπίτι του και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με τα νεότερα της υγείας του.

«Είμαι

και πάλι εδώ και σας μιλάω από το σπίτι μου πλέον. Ο πυρετός έφυγε, η διαρροή έφυγε, έχει μείνει λίγος βήχας, όπου συνεχίζω και παίρνω την αγωγή μου. Έχει 40 βαθμούς και αντί να ζεσταίνομαι, εγώ κρυώνω λόγω πυρετού, είμαι καλά όμως, ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά», είπε λίγες ώρες μετά το εξιτήριο για την υγεία του.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα sites αλλά και τους ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί του προκειμένου να του ευχηθούν περαστικά.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα sites από το πιο μεγάλο μέχρι και το πιο μικρό, σε όλους τους δημοσιογράφους και σε όλους εσάς που βομβαρδίσατε το τηλέφωνό μου με περαστικά», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη για το φύλο του μωρού της: «Ήμουν τόσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζούσαμε μέσα στο ροζ για πάντα»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γενέθλια για τη μικρότερη κόρη της – Η έκπληξη στα παρασκήνια της συναυλίας

Μαντώ Γαστεράτου: Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της – «Αν έχεις γεννήσει με καισαρική έχει σωματικό και ψυχικό πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα