Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Είμαι ορφανός από πατέρα, η μαμά μου 15 χρονών με δύο παιδιά…»

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε ένα υβριστικό μήνυμα που έλαβε, στο οποίο αυτός που του το έστειλε έκανε λόγο για τον πατέρα του.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του Survivor και γνωστός make-up artist, μίλησε για άλλη μια φορά για την απώλεια του μπαμπά του, ο οποίος σκοτώθηκε όταν εκείνος βρισκόταν ακόμη μέσα στην κοιλιά της μητέρας του.

«Οπότε κάνω κουίζ ερωτήσεων έχω αυτόν εδώ τον

τύπο που λέγεται Γιάννης, είναι το προφίλ του κλειστό, έχει μία μαύρη φωτογραφία και πάντα με κάνει hate και με βρίζει. Είμαι ορφανός από πατέρα, Γιαννάκη μου, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε έναν μήνα πριν γεννηθώ εγώ και ο δίδυμος αδερφός μου, από ατύχημα καθώς επέστρεφε από την προπόνησή του.

Και η μαμά μου την άλλη μέρα, 15 χρόνων με δύο παιδιά στην κοιλιά της, πήγε στην κηδεία του. Θέλω να πω λοιπόν στον Γιάννη και σε όλους αυτούς τους τέτοιου τύπου Γιάννηδες ότι αυτή τη στιγμή σε άκουσε ο Θεός το κάρμα και το σύμπαν. Και να σου θυμίσω ότι όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται. Καλή τύχη», ανέφερε στο βίντεό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Ρέβη: «Πήρα τα μαθήματά μου -Άνθρωποι τοξικοί που περίμενα πως θα φερθούν…»

Ρούλα Κορομηλά: Η throwback φωτογραφία από την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη στις διακοπές τους

Keywords
Τυχαία Θέματα