Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ξεσπά στο Πρω1νό για τα realities: «Ξεφτιλίζουν τα μικρά κοριτσάκια»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Πρω1νό. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τα realities που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει αν θα παντρευτεί τον επόμενο μήνα.

«Δεν παρακολουθώ “Next Top Model” και “My Style Rocks”, γιατί

μου δημιουργούν μία στεναχώρια. Έβλεπα ένα χθες και ξεφτίλιζαν μικρά κοριτσάκια. Ήταν μια κυρία με ένα μικροσκοπικό μπικίνι μπροστά σε μία κριτική επιτροπή, η οποία τη διέλυσε. Μου θύμισε στρατόπεδα συγκέντρωσης», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ενώ αναφέρθηκε στα ΜΜΕ λέγοντας: «Δυστυχώς στη ψυχαγωγία απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναφορά στην πολιτική και οικονομική πραγματικότητα. Αυτό θεωρώ ότι είναι μια μορφή φίμωσης και είναι κάτι το οποίο εγώ δε θεωρώ τίμιο».

«Μου πρότειναν και πρωινό και παιχνίδι, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σ’ αυτά», ανέφερε για τα επαγγελματικά του.

Επιπρόσθετα, όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παντρεύεται αυτό το μήνα ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω αν είναι αστείο ή θλιβερό που έγραψαν ότι παντρεύομαι μέσα στο μήνα. Παρ’ όλο που έχω αποφασίσει να μην πω τίποτα για την προσωπική μου ζωή αν κάποιος με έπαιρνε να με ρωτήσει θα απαντούσα. Είναι κάκιστη δημοσιογραφία το γεγονός ότι ένα τέτοιο δημοσίευμα παίρνει και τέτοιου είδους αναπαραγωγή. Δεν παντρεύομαι μέσα στο μήνα. Έχω δίπλα μου ένα θαυμάσιο άνθρωπο. Ένα από τα λάθη μου είναι ότι άφησα κάποτε τον φακό να παραμπεί στην προσωπική μου ζωή. Είμαι από το 40% των Ελλήνων που πιστεύουν στο μάτι», ενώ συμπλήρωσε «Αν είχε γίνει πρόταση νομίζεις θα στο έλεγα;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για τη Φαίη μας και το Πρω1νό! Το εντυπωσιακό πλατό και τα πρώτα της λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα