Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά; Η απάντησή του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα, με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στο Barclays Center της Νέας Υόρκης.

Μέσα σ’ όλα, ο τραγουδιστής έστειλε ένα μήνυμα για τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών,  ενώ παράλληλα απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να γίνεται μπαμπάς για πρώτη φορά.

«Το peak μου είναι να έχουμε όλοι υγεία και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε γιατί αυτά που γίνονται στην κοινωνία είναι αδιανόητα. Η αγάπη μπορεί να μας ενώσει και να κάνει τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά

ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στη συνέχεια, ο ίδιος απάντησε στις φήμες που θέλουν τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

«Δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτά, όποτε θέλει ο Θεός θα γίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα ΝίκαΗ εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την προσωπική του ζωή

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα. Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα».

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης: Η γνωριμία, η πρόταση γάμου και η εγκυμοσύνη της Μαριλούς Κόζαρη

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο λόγος που απουσίαζε από την πρεμιέρα του «Fay’s Time»

Φαίη: Η μεγάλη αποκάλυψη για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα