Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινούν τα λόγια της μητέρας του κοριτσιού με τη μυϊκή ατροφία – «Ήταν το μεγαλύτερο δώρο»

Η μητέρα της κοπέλας που πάσχει από μυϊκή ατροφία και πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια συναυλίας του στα Λουτρά Πόζαρ μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Alpha Τώρα».

«Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον ακούει και τον βλέπει και στην τηλεόραση και εκείνη και ο αδερφός της και επειδή τον τελευταίο ένα μήνα περάσαμε δύσκολα, θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά αλλά δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί τα οικονομικά μας ήταν δύσκολα. Βρέθηκε, λοιπόν, ένας φίλους του συζύγου μου που μας βοήθησε να πάμε»,

είπε αρχικά η κυρία Μαρία.

Και συνέχισε, μιλώντας για τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός αγκάλιασε την κόρη της και την πήρε πάνω στη σκηνή: «Έγινε τελείως τυχαία. Δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Έγιναν όλα αυθόρμητα. Ήταν πρωτοβουλία του συζύγου μου να ανέβει στη σκηνή με την κόρη μας και μετά την αγκάλιασε ο Κωνσταντίνος.

Η μικρή γενικά δεν μιλάει με κανέναν – μόνο με τον αδερφό της και λίγα πράγματα μαζί μας. Στο αυτοκίνητο, όμως, όταν γυρίζαμε από τη συναυλία την ρώτησα αν ήθελε να φύγουμε και μου είπε όχι. Τη ρώτησα, αν ήθελε κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο και μου είπε ναι. Ήταν απερίγραπτη η χαρά της! Ήταν το καλύτερο δώρο για τη Χρυσοβαλάντω. Ήταν τεράστιο το δώρο».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Γεροντιδάκης: Διακοπές με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου

 Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Διακοπές στους Παξούς για το ερωτευμένο ζευγάρι

 Olivia NewtonJohn: Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του John Travolta – «Δικός σου για πάντα»

Keywords
Τυχαία Θέματα