Γιώργος Γεροντιδάκης: Διακοπές με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μετά το τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, το οποίο δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του στον «Σασμό». Ο γνωστός ηθοποιός θα «εισβάλλει» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha τη νέα σεζόν και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε γυρίσματα μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Αυτή την περίοδο,

τα γυρίσματα του «Σασμού» έχουν παγώσει, με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές να χαίρονται τις διακοπές τους και να φορτίζουν τις μπαταρίες τους, ώστε να επιστρέψουν ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και έτοιμοι για σκληρή δουλειά.

Πέρα από την καλή πορεία των επαγγελματικών του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης βιώνει την ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία γνωρίστηκαν στα παρασκήνια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει επιλέξει να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του, ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους από τις διακοπές τους. Το ζευγάρι ποζάρει με το μαγιό του και φόντο το γαλάζιο του ουρανού.

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε μαζί τον Γιώργο Γεροντιδάκη και την Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Διακοπές στους Παξούς για το ερωτευμένο ζευγάρι

 Olivia NewtonJohn: Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του John Travolta – «Δικός σου για πάντα»

 Δέσποινα Βανδή: Για ούζα δίπλα στη θάλασσα με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα