Κωνσταντίνος Αργυρός: Η γνωριμία με την Άννα Βίσση και η κουβέντα του πατέρα του που καθόρισε τη ζωή του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοξενείται στο εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους του περιοδικού Nitro που κυκλοφορεί. Ο δημοφιλής τραγουδιστής φωτογραφίζεται από τον Δημήτρη Σκουλό και μιλά για όλα στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Κομμάτια της προσωπικότητάς του, αλλά και των δικών του ανθρώπων μοιράζεται με αφορμή τις ερωτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μεταξύ άλλων εξομολογείται πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν ακολούθησε το τραγούδι, τον ρόλο που έπαιξε η γνωριμία του με την Άννα Βίσση,

αλλά και την καθοριστική κουβέντα που του είπε ο πατέρας του.

«Η μαμά σου επιστήμονας, ο μπαμπάς σου καθηγητής. Πώς το πήραν που ακολούθησες το τραγούδι; Σου είπαν να πας να σπουδάσεις;», τον ρωτά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Επειδή αυτοί ακολούθησαν το όνειρο τους, έχουν το σκεπτικό πως όταν κάτι το γουστάρεις, κυνήγα το. Η αδερφή μου ήθελε από παιδί να γίνει δικηγόρος και έγινε. Όταν ήμασταν 7-8 χρονών, ήρθε ένας από το Άγιο Όρος και είχε ένα όραμα, είπε, ότι θα τον εξετάσει μια Φωτεινή Αργυρού. Το λένε στη μάνα μου και παίρνει την αδερφή μου μαζί της για να πάει να τον δει. Η αδερφή μου 6 χρονών παιδάκι. Με το που μπαίνουν μέσα, ο άνθρωπος αυτός της λέει «γεια σου Κατερίνα…γιατί τσακώθηκες χθες το βράδυ με τον αδερφό σου τον Κωστή;». Εμένα η οικογένεια μου με φωνάζει Κωστή. Και πλακώνεται η μάνα μου σε κάτι κλάματα με το που το ακούει, κλαίει και η αδερφή μου και της λέει αυτός «Κατερίνα εσύ θα γίνεις μεγαλοδικηγόρος, θα κάνεις τεράστια καριέρα».

Η αδερφή μου λοιπόν είναι αυτή τη στιγμή διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, κάνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο, έχει μπει στη 10άδα του Hall of Fame των νομικών παγκοσμίως, κάνουμε μαζί έναν αγώνα για τις κακοποιημένες γυναίκες, το περιβάλλον και για το εμπορικό δίκαιο και θα εκδώσουμε ένα βιβλίο σε λίγο καιρό.
Κι ο αδερφός μου ο Παύλος ήταν από μικρός πολύ καλός στο να διαχειρίζεται οικονομικές καταστάσεις και συνεχίζει να το κάνει μέχρι και σήμερα.

Εγώ λοιπόν ήμουν ένας άνθρωπος που από μικρός ασχολούμουν με τη μουσική. Ήμουν πιανίστας, είχα πάρει διπλώματα από μικρή ηλικία και όταν κλήθηκα να αποφασίσω αν θα πάω στην Ιταλία να γίνω γιατρός και να ακολουθήσω την πορεία της μάνας μου – μου άρεσε από μικρός η ιατρική και συζητούσα με τη μάνα μου για περιστατικά που είχε στο νοσοκομείο, μου ανέλυσε πράγματα και είχα ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα πήγαινα κι έπαιζα με τη μπάντα μου – γνώρισα την Άννα τη Βίσση και μου λέει ότι της αρέσω πολύ. Ήμουν 18 ετών τότε. Δεν είχα πιάσει τα μόρια για Ιατρική, οπότε θα έπρεπε να μπω Νοσηλευτική και από κει να δώσω κατατακτήριες για Ιατρική ή να ξαναδώσω Πανελλήνιες. Όταν μου έκανε την πρόταση η Άννα, σκεφτόμουν τι θα κάνω.

Μου λέει ο πατέρας μου τότε «η απόφαση που θα πάρεις τώρα, θα είναι η υπόλοιπη ζωή σου». Οπότε ξαφνικά, μου μετέφερε την ευθύνη, χωρίς εγώ να το σκεφτώ. Κι αυτή η ευθύνη με οδήγησε στη σκέψη να κάνω το χόμπι μου», εξήγησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πηγή: www.nitro.gr

Διαβάστε ακόμα:

Η Φώφη Γεννηματά στην τελευταία της «κατοικία»

Θετική στον κορονοϊό η Ντέπυ Γκολεμά

Φώφη Γεννηματά: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο χειροκρότημα έξω από τη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα