Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/10

Λευκό και μπορντό είναι δύο χρώματα που μπαίνουν στην ντουλάπα μας φέτος και θα τα χρησιμοποιήσουμε πιο πολύ από κάθε άλλο χρώμα. Είναι τα basics χρώματα του χειμώνα μας και θα τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Η Φαίη μας είναι λάτρης του λευκού χρώματος και το επιλέγει πάρα πολύ συχνά στην καθημερινότητά της αλλά και στην εκπομπή.

Σήμερα η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα λευκό τοπ που συνδύασε με μπορντό παντελόνι με δερμάτινο εφέ.

Το look

της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε animal print.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι και πολύ χαλαρές μπούκλες.

Το Fashion tip της ημέρας: Είναι σημαντικό να προσθέσεις στην ντουλάπα σου μερικά basic χρώματα και ρούχα που θα φοράς εύκολα όλες τις μέρες που δεν θα ξέρεις τι ακριβώς να φορέσεις. Το λευκό και το μπορντό είναι 2 χρώματα που φέτος αγαπάμε πολύ και θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτά περισσότερο.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 26/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα