Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο για τα σχέδια γάμου και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα προτίμησαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης 7/9, το περιοδικό Hello έφερε στο φως τις πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλιά. Η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι πλέον η κοιλίτσα της προδίδει

το μυστικό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Σοφία Πρώιμου στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει αγοράκι, ενώ τον Νοέμβριο θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της. Σύμφωνα επίσης με την ίδια, μετά την γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός γάμος.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την εγκυμοσύνη αλλά και τα σχέδια γάμου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σμαραγδής: Λύγισε για τον θάνατο της συζύγου του, Ελένης -«Καμιά φορά την ακούω να μιλάει»

Ξεσπά η Βίκυ Κάβουρα: «Αυτές τις μέρες διαβάζω τόσες ανοησίες για μένα που…»

Σοφία Βογιατζάκη: Η on camera εξομολόγηση για το θέμα των κιλών της -«Από 17 ετών παλεύω, ίσως πρέπει να πάω σε έναν ψυχολόγο»

Keywords
Τυχαία Θέματα