Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει το σώμα της ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου της – Φωτογραφία

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με την παρουσιάστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Ο μικρός γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου και σκόρπισε τη χαρά σε σύσσωμη την οικογένεια.

Αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε διατροφή και γυμναστική, με σκοπό να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ως λάτρης των social media,

η παρουσιάστρια αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα τόσο από τα  φαγητά που δοκιμάζει  όσο και από τη γυμναστική που κάνει αυτό το διάστημα.

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς έδειξε τη σιλουέτα της ενάμιση μετά τη γέννηση του γιου της με μια ολόσωμη φωτογραφία της στο Instagram.

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, όταν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε συγκινημένη στους δημοσιογράφους για τον ερχομό του μωρού της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή… Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς.

Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του».

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή -Θέμης Σοφός: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι -Φωτογραφίες

Στρατής Χατζησταματίου για «Σασμό»: «Δεν έχει νόημα να συνεχίσει για τρίτη χρονιά επειδή…»

Μάρα Δαρμουσλή: «Για εμένα είναι σαν να ζω μια δεύτερη ζωή με το μωρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα